FAQ

 • CE TREBUIE DE FACUT DACĂ PRODUSUL NU S-A POTRIVIT DUPA MODEL, CULOARE SAU DIMENSIUNI ŞI ALTE MOTIVE?

  In termen de 14 zile de la data achizitionarii bunurilor (excluzand data achizitionarii) - puteti returna  produsul care nu a fost utilizat,  prezentarea acestuia si proprietatile de consum fiind pastrate si nu sunt incluse in lista bunurilor care nu pot fi schimbate sau returnate: 
  -Schimbați cu unul similar fără recalcularea valorii 
  -Schimbați cu oricare altul cu recalcularea corespunzătoare a costului
  -Întoarceți și primiți banii plătiți  pentru aceasta
   Cum se evaluează siguranța prezentării: Cu iluminare bună, fără semne de utilizare a bunurilor, înseamnă că produsul nu trebuie să posede urme vizibile de utilizare sub formă de mici zgârieturi, rupturi sau crăpături. Cel mai simplu mod de a evalua dacă prezentarea a fost păstrată este să răspunzi la întrebarea: „Aș cumpăra acest produs ca fiind nou?”

  Important!!! Returul si schimbul bunurilor este posibil doar la oficiul nostru pe adresa str. Armeneasca, 30. 

 • CARE ESTE PERIOADA DE GARANȚIE A PRODUSULUI MEU?

  Perioada de garanție pentru mărfuri se calculează de la data vânzării. De obicei este indicat în documentul de exploatare al produsului (carte de garanție, pașaport tehnic, etichetă sau alt document atașat produsului). Pe site-ul web al producătorului produsului dumneavoastră

   

   

 • CARE ESTE PERIOADA DE GARANȚIE A PRODUSULUI MEU?

  Perioada de garanție pentru mărfuri se calculează de la data vânzării. De obicei este indicat în documentul de exploatare al produsului (carte de garanție, pașaport tehnic, etichetă sau alt document atașat produsului). Pe site-ul web al producătorului produsului dumneavoastră.

 • ESTE POSIBIL DE CUMPĂRĂT BUNURILE ÎN RATE?

  Din păcate, în acest moment nu există posibilitatea de a cumpăra bunurile în rate.
  De asemenea, dacă sunteți client al BC" Moldova-Agroindbank" , aveti posibilitate de a plasa o comandă și de a achita cu cardul Liber  Card de la MAIB,  cu care este posibil să cumpărați mărfuri în rate pentru o perioada de  3 luni.

100% Garanția calității
100% Garanția calității
Retur timp de 14 zile
Retur timp de 14 zile
Livrare in toata tara
Livrare in toata tara
Ridicarea marfii din oficiu
Ridicarea marfii din oficiu